احیای یک واحد صنعتی راکد لبنی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش مهسان بلاگ، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: یک واحد صنعتی فراوری مواد لبنی در شهرکرد به چرخه فراوری بازگشت.

احیای یک واحد صنعتی راکد لبنی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگاران، سید نعیم امامی اظهار کرد: یک واحد فراوری فراورده های لبنی با ظرفیت 700 تن فراوری که از چرخه فراوری خارج شده بود، سال جاری با حمایت دولت به چرخه فراوری بازگشت.

وی از شروع به کار مجدد این کارخانه لبنی با وقفه یک ساله با ظرفیت 30 درصدی اطلاع داد و گفت: این واحد فراوریی با تدبیر مسئولان و مشارکت بخش خصوصی فراوری خود را از سر گرفت.

امامی توضیح داد: با رونق دوباره این واحد فراوریی زمینه اشتغال 60 نفر بصورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم شد.

به گفته وی، این واحد صنعتی فعالیت خود را از سال 1372 با ظرفیت فراوری 700 تن مواد لبنی شامل پنیر، شیر، خامه و ماست در شهرکرد شروع کرد که اکنون ظرفیت دریافت روزانه 150 تن شیر و تبدیل آن به 15 تا 20 تن پنیر را دارد.

berlinro.ir: آلمان: سفر به مهد صنعت و فناوری اروپا، برلین، هامبورگ، هانوفر

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ رایگان، آگهی بنری ارزان، خرید بک لینک

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 2 آذر 1400 بروزرسانی: 2 آذر 1400 گردآورنده: mahsanblog.ir شناسه مطلب: 3003

به "احیای یک واحد صنعتی راکد لبنی در چهارمحال و بختیاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "احیای یک واحد صنعتی راکد لبنی در چهارمحال و بختیاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید